Pogoji uporabe

Pogoji uporabe

Splošni pogoji uporabe spletnega mesta www.svetovalnica-aurora.si

 

1. Uvod

Spletno mesto je za namen tega obvestila pojem, ki zajema vse spletne strani na naslovu www.svetovalnica-aurora.si/

 

2. Vsebina spletnega mesta

Vse vsebine, ki se nahajajo na spletnem mestu so informativnega značaja in služijo predvsem informiranju. www.svetovalnica-aurora.si se obvezuje, da bo storila vse kar je v njenii moči, da bodo podatki na spletnem mestu resnični, zanesljivi in kakovostni. S tem pa ne odgovarja za morebitne tipkarske napake.

 

Ponudnik (www.svetovalnica-aurora.si) o uporabnikih (vi – obiskovalka / obiskovalec spletnega mesta) ob povpraševanju zbira naslednje podatke:

 

  • ime in priimek kontaktne osebe,
  • telefonska številka kontaktne osebe, 
  • e-naslov kontaktne osebe,
  • starost otroka/mladostnika,
  • povzetek otrokovih izzivov,
  • željeni izbrani programi in termini.
  •  

Podatki so obvezni; če jih ne posredujete, ne morete oddati povpraševanja ponudniku, ponudnik pa nanj ne more odgovoriti.

 

Vaši podatki bodo skrbno varovani pred izgubo, zlorabo, nepooblaščenim dostopom, razkrivanjem, spreminjanjem ali uničenjem. Pravico imate do vpogleda, prepisa, kopiranja, dopolnitve, popravka, blokiranja in izbrisa osebnih podatkov, ki se nanašajo nanj. Svojo zahtevo lahko pošljete na e-naslov andi.podobnik@gmail.com, pri čemer morate izkazati istovetnost.

 

 

 

3. Zaščita avtorskih pravic

To spletno mesto je izključna last www.svetovalnica-aurora.si, zato je prepovedana kakršnakoli zloraba podatkov, slik, besedil in drugih podatkov, ki so del tega spletnega mesta. Prepovedano je kakršnokoli kopiranje, distribucija ali druga uporaba vse zgoraj navedenih podatkov brez predhodne vednosti in dovoljenja www.svetovalnica-aurora.si.

 

4. Zaščita zasebnosti

Ob prvem obisku spletnega mesta, se na vaš računalnik shrani “piškotek”, ki ga lahko tudi sami odstranite ali pa z ustreznimi nastavitvami tudi preprečite, da bi se shranil. Piškotki so majhne datoteke, ki skrbijo za boljšo komunikacijo z spletnim mestom in s pomočjo katerih denimo spletno mesto lahko vodi vaše osebne nastavitve. Pomembno je vedeti, da preko teh datotek nikakor ne moremo priti do vaši osebnih podatkov ali podatkov, ki so na vaše računalniku, razen tistih, ki so javno dostopni (tip brskalnika, tip operacijskega sistema, itd.). Podatki, ki jih boste vpisali na spletnem mestu, so nam poslani preko spleta v nezaščiteni elektronski obliki, zato so lahko na razpolago tudi tretjim osebam. Zaradi varovanja Vaše identitete in zasebnosti ne vpisujte osebnih podatkov, za katere ne želite, da so razkriti.

 

5. Zunanje povezave

Del našega spletnega mesta so tudi povezave na spletne strani, ki niso del tega spletnega mesta. Za vsebino na teh straneh ne odgovarjamo.

 

6. Sprememba pogojev

www.svetovalnica-aurora.si si pridržuje pravico do spreminjanja splošnih pogojev brez predhodnega opozorila. Spremembe začnejo veljati takoj ko so objavljene. Zaradi teh pravic si ob vsakem obisku našega spletnega mesta pozorno preberite pravila uporabe in pogoje.

 

7. Zaključek

Z vstopom na spletno stran soglašate, da ste seznanjeni in se strinjate z vsemi zgoraj navedenimi pogoji.